BouwArena "The place to be" voor wie zaken wil doen in de bouwsector

Het concept van BOUWARENA is tweeledig. Enerzijds is het een ontmoetingsplaats voor de bouwsector in het algemeen en een thuisbasis voor de Bouwprofs in het bijzonder.

FGF_2501.JPG

Daarnaast biedt het enkele selecte partnerbedrijven een ankerplaats in Limburg om hun producten aan kandidaat-kopers en relaties uit deze regio voor te stellen. Het gebouw – de arena – is in die zin dan ook ingericht als een bouwcafé annex congrescentrum.

2a71572d-a65a-4420-bae4-98d4538ac76e_edit.jpg

Naast een gezellige loungebar ontwierp de Hasseltse interieurarchitect Vittorio Simoni ook een auditorium voor lezingen of informatiesessies. Dit auditorium fungeert tegelijkertijd als tentoonstellingsruimte voor de groep partnerbedrijven. Ook zijn de bouwprofessionals verzekerd van een exquise catering.

Gevarieerde activiteiten
De BouwArena zal vanaf 2015 fungeren als thuisbasis voor de Bouwprofs, die er maandelijks een ontmoetingsavond met toparchitecten, aannemers en projectontwikkelaars hebben. Daarnaast krijgen de partnerbedrijven de mogelijkheid om hun eigen relaties in de arena uit te nodigen.Verder sloot Project Media ook overeenkomsten af met de Confederatie Bouw Limburg en NAV – de grootste Vlaamse architectenbelangenvereniging. Beide organisaties zullen er opleidingen en lezingen voor hun leden geven. Tot slot zal Project Media zelf de nodige activiteiten organiseren voor en over de bouwsector. “Zo denken we aan maandelijkse events waarop we vooraanstaande factoren uit de bouwsector uitnodigen op een bouwlunch en ‘after-bouw-drink’.

80191a74-9fe8-4960-80b3-bcc47bb09d10.jpg

BouwArena
3500 Hasselt
Het Dorlik 16

Partners

Structurele Partners