Topmerken voor fervente autoliefhebbers

Premium Car Company uit Overpelt staat bekend om zijn brede selectie van nieuwe en recente tweedehandsvoertuigen uit het hogere marktsegment. “Met een ruim en gevarieerd aanbod richten wij ons op een doelgroep van fervente autoliefhebbers met een voorkeur voor topmerken.”

Media Image

“We selecteren onze voertuigen op basis van een transparante en correcte historiek, gegarandeerd ongevalvrij, beperkte kilometerstand, de meest complete uitvoering en altijd aan de beste prijs”, zegt Marc Bleyen van Premium Car Company. “Ons aanbod bestaat onder meer uit merken zoals Audi, BMW, Ferrari, Land Rover, Maserati, Mercedes en Porsche.”

Media Image

Bemiddeling in de aankoop
Bij Premium Car Company kan je ook rekenen op bemiddeling in de aankoop van je droomwagen. “Heb je een auto op het oog die niet in ons gamma wordt aangeboden? Dan gaat ons ervaren team graag vrijblijvend op zoek naar deze wagen met de gewenste uitvoering. Premium Car Company biedt niet enkel jong gebruikte luxewagens aan, wij bemiddelen eveneens in je aankoop van nieuwe voertuigen aan interessante condities met originele fabrieksgarantie voor Porsche, Land Rover, BMW en Mercedes”, legt Marc Bleyen uit.

Media Image

Uitstekende service na verkoop

Naast de aan- en verkoop van voertuigen uit het hogere marktsegment kunnen eigenaars van dergelijke wagens bij Premium Car Company terecht voor een uitstekende service na verkoop. Wouter Klok: “Onze eigen werkplaats is bemand met vakbekwame monteurs, die een jarenlange ervaring hebben in het onderhouden en herstellen van premiummerken. Ook voor garantiegevallen en stockage van winterbanden ben je – na de aankoop van je voertuig bij Premium Car Company – bij ons aan het juiste adres.”

Carrosserieschade en glasbreuk

De service na verkoop van Premium Car Company is bovendien niet beperkt tot onderhoud en herstellingen. “Schade aan je voertuig door een ongeval of glasbreuk pakken we evenzeer professioneel aan”, vervolgt Wouter Klok. “Wij willen onze klanten een all-in service leveren, waarbij je door het gemak en het comfort van ‘one stop shopping’ kunt genieten van onbeperkt rijgenot van je Premium Car Company-aankoop.”

Financiering en verzekering

Last but not least is Premium Car Company professioneel bemiddelaar bij de afhandeling van je autofinanciering, ongeacht of het om een traditionele financiering, een ballonfinanciering, leasing of renting gaat. “Dankzij onze expertise in de verkoop van financiële en verzekeringsproducten kunnen wij je steeds het juiste advies geven voor de financiering van je persoonlijke of zakelijke aankoop.”

Media Image
19 jul. 2024

Deel dit artikel

Partners

Structurele Partners