Doordacht interieurdesign en bijzonder maatwerk

Wonen, werken, koken, baden en slapen: het is zoveel aangenamer in een interieur waar je leeft als een vis in het water. YP Eurofix is helemaal thuis in het creëren van de optimale setting. “We zijn sterk in totaalinrichting.” Al 22 jaar runnen Gertie Bijnens en Patrick Roex interieurbouwbedrijf YP Eurofix. Het goed geoliede ondernemerskoppel haalt alles uit de kast om de ruimte en het leven van klanten in te richten. Samen met een gedreven team van interieurarchitecten en ateliermedewerkers gaan ze vakkundig om met de specifieke wensen en het budget van elke opdrachtgever.

Media Image

High-end totaalinrichting

“Met onze inhouse schrijnwerkerij en eigen lakkerij houden we bijna alle aspecten van het productieproces in eigen hand. Daardoor garanderen wij een hoge kwaliteitscontrole, flexibiliteit in uitvoering én de naadloze organisatie van een totaalinrichting”, geeft Gertie aan. Het resultaat? “Doordacht interieurdesign en bijzonder maatwerk die resulteren in de perfecte fit!”

Het echte thuisgevoel

YP Eurofix zweert bij het echte thuisgevoel. “Geen kant-en-klare oplossingen en standaardinterieurs, maar een sfeervolle inrichting en een exclusieve look die matchen met de levensstijl van onze klanten. Zo maken we gebruik van warme en duurzame materialen, maatwerkmeubelen en naadloze opbergsystemen. Landelijk, rustiek, klassiek, strak of ultramodern, precies zoals de klant het wil”, knikt Patrick.
Ook de keukens van YP Eurofix zijn functionele en hedendaagse leefruimten, waar het gezellig vertoeven is. “Onze vakmensen werken een praktische en overzichtelijke indeling uit en passen hoogwaardige, slijtvaste materialen toe”, vervolgt Patrick. “Badkamers en slaapkamers ontwerpen wij eveneens geheel naar wens. We denken mee met de klant, tot in de kleinste details.”

Media Image

Efficiëntie is essentie

Een werkplek die werkt, daar is elk bedrijf naar op zoek, van de winkel om de hoek tot een kantoor of restaurant. “Efficiëntie is de essentie”, zegt Gertie. “Iedereen wil immers zo snel en slim mogelijk werken, met materialen en een design die de tand des tijds doorstaan en een werkdag aangenaam maken. YP Eurofix zoekt naar een stabiel evenwicht tussen praktisch en sfeervol, creatief en professioneel.”

Splinternieuwe montagehal

In oktober vorig jaar legde een verwoestende brand de montagehal van YP Eurofix in de as. “Patrick en ik zijn niet bij de pakken blijven zitten”, zegt Gertie strijdvaardig. “Eind 2023 is onze nieuwe hal operationeel. Klanten weten dat wij er altijd helemaal voor gaan!”

Media Image
18 mei 2024

Deel dit artikel

Partners

Structurele Partners