De link tussen Kolmont, Atrio en Pas Interieur

Er zijn van die events die de Limburgse bouwwereld niet wil missen. Het BouwCafé is er zo één. Dat bleek eens te meer op 5 maart, toen de Hasseltse BouwArena veel volk over de vloer had.

Media Image

De aanwezige bouwprofessionals hadden de primeur van een inspirerende presentatie die Kolmont, Atrio en Pas Interieur aan elkaar linkt. Een verslag.

Multifunctioneel en duurzaam

In Kortenberg is het nieuwe bedrijvenpark Guldendelle opgeleverd. De ontwikkeling ervan was in handen van Kolmont. “Dit multifunctioneel bedrijvenpark van circa twee hectare telt vier bedrijfsgebouwen, met in totaal 45 kwalitatieve en supergeïsoleerde moduleerbare kmo-units vanaf 144 vierkante meter”, begint projectverantwoordelijke Nils Goedeweeck. “De gunstige ligging op de as Brussel-Leuven speelt een grote rol in de populariteit van Guldendelle: 43 van de 45 units werden al verkocht nog voor het project klaar was.” Projectontwikkelaar Kolmont had bij de ontwikkeling van het bedrijvenpark ook oog voor duurzaamheid. “Het project is CO2-neutraal en volledig aardgasvrij. Er werden onder andere ook waterbuffering, maximale ontharding, een regenwaterput per unit en een fietsenstalling met groendak voorzien.”

Media Image

Hypermoderne showroom

Op bedrijvenpark Guldendelle neemt Atrio, de one-stop-shop in vloerbekleding, op 18 april zijn intrek. “Om de regio Leuven-Brussel-Mechelen nog beter te kunnen bedienen, openen wij een gloednieuwe en hypermoderne showroom aan de voorzijde van de Karel Van Miertstraat”, verkondigt commercieel directeur Andries Schepers. “Op een oppervlakte van 800 vierkante meter pakken we uit met presentaties van onze kwaliteitsvolle en duurzame producten. Van keramiek en natuursteen tot parket, vinyl en laminaat. Twee achterliggende units zijn bestemd voor opslag. Het aanbod is volledig toegespitst op de professionele markt, waaronder architecten en projectontwikkelaars. De uitbreiding naar Kortenberg is een strategische aanvulling op ons filiaal in Laakdal, vanwaaruit wij al 15 jaar de driehoek Antwerpen-Limburg-Vlaams-Brabant bewerken.”

High-end belevingsruimte

Pas Interieur tekende voor de inrichting van de nieuwe Atrio-showroom in Kortenberg. “We hebben een belevingsruimte ontworpen”, klinkt het bij zaakvoerder Pascal Segers en interieurarchitecte Karen Geerits. “Er is een neutraal, huiselijk, tijdloos en high-end kader gecreëerd waarbij alle producten van Atrio zo optimaal mogelijk worden gepresenteerd. Een reuzegroot beeldscherm, vloervlakken, verkoopboxen en een style lab zijn enkele van de eyecatchers. Samen met onze onderaannemers heeft het team van Pas Interieur het hele project in vier maanden gerealiseerd.”

Erik Cajot

Media Image
Media Image
Media Image
Media Image
25 jun. 2024

Deel dit artikel

Partners

Structurele Partners