Betrouwbare constructies en uitmuntende service

Jehoul Bouwonderneming is gespecialiseerd in het bouwen van winkel- en handelsruimtes, woningen en appartementen. Van ruwbouw tot afwerking.

Media Image

Met 38 jaar ervaring in woning- en winkelbouw is Jehoul Bouwonderneming de geschikte partner om projecten van begin tot eind in goede banen te leiden. Het bedrijf werd in 1986 opgericht door Erik Jehoul en in 2019 heeft zijn zoon Brecht de fakkel overgenomen.

Media Image

Totale projectbegeleiding op maat

“Wij focussen als bouwonderneming op de ontwikkeling van commerciële projecten”, vertelt Brecht Jehoul. “Ons familiebedrijf doorloopt alle stappen van het bouwproces. Van het zoeken naar locaties, de ontwerp- en planfase en het verkrijgen van de nodige vergunningen tot het opleveren van het project. Kortom, een totale projectbegeleiding volledig op maat van de klant.”

Persoonlijk contact met klanten

Zaakvoerder Brecht Jehoul heeft bouwkunde gestudeerd aan de UCLL Hasselt. Na zijn studies ging hij meteen aan de slag bij bouwbedrijf Reynders in Houthalen, waar hij enkele jaren ervaring heeft opgedaan. In 2014 maakte Brecht de overstap naar het bedrijf van zijn vader waar hij vervolgens aan het roer is gaan staan. Op enkele jaren tijd verdrievoudigde de omzet van Jehoul Bouwonderneming en groeide het team van projectleiders en arbeiders uit tot een 20-tal ervaren medewerkers. In 2020 werd Brecht verkozen tot Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar. “Het is een grote troef dat ik elke dag opnieuw te midden van het werk sta. Op die manier heb ik veel persoonlijk contact met onze klanten”, zegt Brecht Jehoul. “Ik probeer de opstart van een project bijvoorbeeld altijd zelf te doen, dat is iets wat ik belangrijk vind.”

Media Image

Juiste mensen, optimaal machinepark

“Voor elk project is er bij Jehoul Bouwonderneming één aanspreekpunt om een goede opvolging te garanderen. We hebben niet alleen de juiste mensen, maar ook een geoptimaliseerd machinepark in huis. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de sector realiseren wij hoogwaardige projecten. We verdiepen ons voornamelijk in commerciële projecten en residentiële projecten. Zo bouwen wij winkel- en handelsruimtes van start tot finish voor onder meer McDonald’s, Aldi, Colora en Colruyt”, eindigt Brecht Jehoul.

Strategische partners van Jehoul Bouwonderneming

Aerden Woningbouw uit Bree is in 1977 opgericht door Leo Aerden. Midden de jaren ’80 kwamen zijn beide zonen het bouwbedrijf versterken. Omdat de jaren voor Leo begonnen te tellen, nam Roeland de zaak over. Zijn zoon Maikel kreeg de bouwmicrobe ook te pakken en trad al op jonge leeftijd in de voetsporen van zijn vader. Doorheen de tijd is de firma gestaag gegroeid. Vandaag hebben Roeland en Maikel de leiding van het familiebedrijf in handen.
“Wij werken veel in onderaanneming voor Jehoul Bouwonderneming, vooral in de projectontwikkeling”, legt Maikel Aerden uit. “Erik en Brecht Jehoul willen telkens opnieuw kwaliteit leveren, bijvoorbeeld door de juiste keuze van de materialen. En die drive zit ook in het DNA van Aerden Woningbouw. Daarom kunnen wij sinds jaar en dag zo goed samenwerken.”

Media Image

Landmeters- en Vastgoedexperten is een landmetersbureau in Bree waar zaakvoerders Leo, Kristof en Mathieu Rutten hun kennis en ervaring inzetten voor een divers cliënteel zoals architecten, bouwondernemingen, vastgoedhandelaars, immokantoren, notarissen, particulieren en overheidsinstellingen. Het bureau heeft meer dan 30 jaar ervaring in opmetingen, grensbepalingen, verkavelingen en schattingen van onroerend goed. “Maar ook op het gebied van bouwmaatvoering gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg” vult Leo Rutten aan.
“Op landmeetkundig vlak ondersteunt ons kantoor al vele jaren Jehoul Bouwonderneming. We voeren voor hen meet- en uitzetwerken uit, en dit voor, tijdens en na afronding van de werken. Zo leveren wij een bijdrage aan het vlotte verloop van projecten die door de firma van Erik en Brecht Jehoul worden ontwikkeld. In de loop van de jaren hebben we een zeer duurzame samenwerking opgebouwd.”

Leysmans Liften en Wiish leveren, plaatsen, onderhouden en vernieuwen liftinstallaties. Beide liftenbedrijven ressorteren onder één en dezelfde koepel en vullen elkaar aan. Ze staan elk voor een innovatieve aanpak, ontstaan vanuit passie, ervaring en expertise.
Sinds jaar en dag staat Leysmans Liften uit Peer bekend als een lokaal verankerde en klantgerichte firma. Wiish is een jong liftenbedrijf actief in heel Vlaanderen. “Het bouwbedrijf van Erik en Brecht Jehoul is klant van onze twee entiteiten”, zegt Lennert Swaeb. “Alle nieuwe projecten van Jehoul Bouwonderneming waarin er een lift moet worden geplaatst, servicen wij via Leysmans Liften voor Limburg en via Wiish voor andere regio’s. Wij zijn er trots op dat we een strategische partner van Jehoul Bouwonderneming zijn.”

Media Image
Media Image
Media Image
Media Image
Media Image
Media Image
25 jun. 2024

Deel dit artikel

Partners

Structurele Partners