Beste lezer,
Onze werelden lijken op het eerste gezicht mijlenver uit elkaar te liggen. Maar wie van wat dichterbij naar onze activiteiten kijkt, kan niet ontkennen dat we beiden creëren. U ontwerp en bouwt dag na dag gebouwen waar we graag naar kijken. Ik tover gerechten op een bord die we hopelijk even graag eten.
Onze werelden lijken op het eerste gezicht mijlenver uit elkaar te liggen. Maar wie van wat dichterbij naar onze activiteiten kijkt, kan niet ontkennen dat we beiden creëren. U ontwerp en bouwt dag na dag gebouwen waar we graag naar kijken. Ik tover gerechten op een bord die we hopelijk even graag eten.
Dat creëren doen we niet alleen. Dat is onmogelijk! Net als u val ik terug op een uitgebreide equipe: mijn personeel. Van de souschef tot de ober, stuk voor stuk zijn ze een onmisbare schakel om het perfecte gerecht op uw bord te krijgen. Voor mij is ieder personeelslid dan van goudwaarde. Ik ben dan ook van oordeel dat je iedere medewerker moet koesteren. Wanneer u goed voor hen zorgt, zorgen zij ook voor u. Het zorgen voor mijn personeel begint bij het scheppen van een leuk werkklimaat. Verder geloof ik in het geven van verantwoordelijkheid. Wanneer een medewerker laat aanvoelen verantwoordelijkheid op te willen nemen, dan laat ik die ruimte om te kijken wat eruit dat initiatief kan groeien.
Een dergelijke vertrouwensband moet er ook zijn met andere zakenpartners. Als kok ben ik een artiest. Koken staat bijvoorbeeld ver van boekhouden. Ik vind het daarom belangrijk omringd te zijn door mensen die specialisten zijn in hun vakgebied en met wie ik kan lezen en schrijven. Vanzelfsprekend houd ik een oogje in het zeil over wat ze voor me doen, maar ik verwacht vooral dat ze proactief met me mee denken in het verder uitbouwen van mijn zaken.
Dat geeft mij de kans te dromen en mijn ambities na te jagen. Naast mijn Restaurant Danny in Rekem ben ik op het voorstel van Peter Geurden ingegaan om een nieuw concept voor Terhills Hotel uit te denken. DNY is een loungeconcept geworden waar u gewoon kunt binnen stappen wanneer u zin heeft in een biertje of een glas wijn. We ontvangen u in een ontspannen loungesfeer, waarbij u kiest of u in een fauteuil of aan tafel wilt zitten. De menukaart is gebaseerd op streetfood met een verrassende twist.
Het feit dat ik me omring met ervaren mensen en hen de kansen geef om te groeien, geeft mij de ruimte om mijn eigen dromen na te jagen. Dat zorgt voor de drive om er dag na dag opnieuw voor te blijven gaan!
Veel leesplezier,
Danny Vanderhoven
Sterren chef-kok en bezieler van DNY
lezer,
Onze werelden lijken op het eerste gezicht mijlenver uit elkaar te liggen. Maar wie van wat dichterbij naar onze activiteiten kijkt, kan niet ontkennen dat we beiden creëren. U ontwerp en bouwt dag na dag gebouwen waar we graag naar kijken. Ik tover gerechten op een bord die we hopelijk even graag eten.
Dat creëren doen we niet alleen. Dat is onmogelijk! Net als u val ik terug op een uitgebreide equipe: mijn personeel. Van de souschef tot de ober, stuk voor stuk zijn ze een onmisbare schakel om het perfecte gerecht op uw bord te krijgen. Voor mij is ieder personeelslid dan van goudwaarde. Ik ben dan ook van oordeel dat je iedere medewerker moet koesteren. Wanneer u goed voor hen zorgt, zorgen zij ook voor u. Het zorgen voor mijn personeel begint bij het scheppen van een leuk werkklimaat. Verder geloof ik in het geven van verantwoordelijkheid. Wanneer een medewerker laat aanvoelen verantwoordelijkheid op te willen nemen, dan laat ik die ruimte om te kijken wat eruit dat initiatief kan groeien.
Een dergelijke vertrouwensband moet er ook zijn met andere zakenpartners. Als kok ben ik een artiest. Koken staat bijvoorbeeld ver van boekhouden. Ik vind het daarom belangrijk omringd te zijn door mensen die specialisten zijn in hun vakgebied en met wie ik kan lezen en schrijven. Vanzelfsprekend houd ik een oogje in het zeil over wat ze voor me doen, maar ik verwacht vooral dat ze proactief met me mee denken in het verder uitbouwen van mijn zaken.
Dat geeft mij de kans te dromen en mijn ambities na te jagen. Naast mijn Restaurant Danny in Rekem ben ik op het voorstel van Peter Geurden ingegaan om een nieuw concept voor Terhills Hotel uit te denken. DNY is een loungeconcept geworden waar u gewoon kunt binnen stappen wanneer u zin heeft in een biertje of een glas wijn. We ontvangen u in een ontspannen loungesfeer, waarbij u kiest of u in een fauteuil of aan tafel wilt zitten. De menukaart is gebaseerd op streetfood met een verrassende twist.
Het feit dat ik me omring met ervaren mensen en hen de kansen geef om te groeien, geeft mij de ruimte om mijn eigen dromen na te jagen. Dat zorgt voor de drive om er dag na dag opnieuw voor te blijven gaan!
Veel leesplezier,
Danny Vanderhoven
Sterren chef-kok en bezieler van DNY
Een dergelijke vertrouwensband moet er ook zijn met andere zakenpartners. Als kok ben ik een artiest. Koken staat bijvoorbeeld ver van boekhouden. Ik vind het daarom belangrijk omringd te zijn door mensen die specialisten zijn in hun vakgebied en met wie ik kan lezen en schrijven. Vanzelfsprekend houd ik een oogje in het zeil over wat ze voor me doen, maar ik verwacht vooral dat ze proactief met me mee denken in het verder uitbouwen van mijn zaken.
Dat geeft mij de kans te dromen en mijn ambities na te jagen. Naast mijn Restaurant Danny in Rekem ben ik op het voorstel van Peter Geurden ingegaan om een nieuw concept voor Terhills Hotel uit te denken. DNY is een loungeconcept geworden waar u gewoon kunt binnen stappen wanneer u zin heeft in een biertje of een glas wijn. We ontvangen u in een ontspannen loungesfeer, waarbij u kiest of u in een fauteuil of aan tafel wilt zitten. De menukaart is gebaseerd op streetfood met een verrassende twist.
Het feit dat ik me omring met ervaren mensen en hen de kansen geef om te groeien, geeft mij de ruimte om mijn eigen dromen na te jagen. Dat zorgt voor de drive om er dag na dag opnieuw voor te blijven gaan!
Veel leesplezier,
Danny Vanderhoven
Sterren chef-kok en bezieler van DNY
lezer,
Onze werelden lijken op het eerste gezicht mijlenver uit elkaar te liggen. Maar wie van wat dichterbij naar onze activiteiten kijkt, kan niet ontkennen dat we beiden creëren. U ontwerp en bouwt dag na dag gebouwen waar we graag naar kijken. Ik tover gerechten op een bord die we hopelijk even graag eten.
Dat creëren doen we niet alleen. Dat is onmogelijk! Net als u val ik terug op een uitgebreide equipe: mijn personeel. Van de souschef tot de ober, stuk voor stuk zijn ze een onmisbare schakel om het perfecte gerecht op uw bord te krijgen. Voor mij is ieder personeelslid dan van goudwaarde. Ik ben dan ook van oordeel dat je iedere medewerker moet koesteren. Wanneer u goed voor hen zorgt, zorgen zij ook voor u. Het zorgen voor mijn personeel begint bij het scheppen van een leuk werkklimaat. Verder geloof ik in het geven van verantwoordelijkheid. Wanneer een medewerker laat aanvoelen verantwoordelijkheid op te willen nemen, dan laat ik die ruimte om te kijken wat eruit dat initiatief kan groeien.
Een dergelijke vertrouwensband moet er ook zijn met andere zakenpartners. Als kok ben ik een artiest. Koken staat bijvoorbeeld ver van boekhouden. Ik vind het daarom belangrijk omringd te zijn door mensen die specialisten zijn in hun vakgebied en met wie ik kan lezen en schrijven. Vanzelfsprekend houd ik een oogje in het zeil over wat ze voor me doen, maar ik verwacht vooral dat ze proactief met me mee denken in het verder uitbouwen van mijn zaken.
Dat geeft mij de kans te dromen en mijn ambities na te jagen. Naast mijn Restaurant Danny in Rekem ben ik op het voorstel van Peter Geurden ingegaan om een nieuw concept voor Terhills Hotel uit te denken. DNY is een loungeconcept geworden waar u gewoon kunt binnen stappen wanneer u zin heeft in een biertje of een glas wijn. We ontvangen u in een ontspannen loungesfeer, waarbij u kiest of u in een fauteuil of aan tafel wilt zitten. De menukaart is gebaseerd op streetfood met een verrassende twist.
Het feit dat ik me omring met ervaren mensen en hen de kansen geef om te groeien, geeft mij de ruimte om mijn eigen dromen na te jagen. Dat zorgt voor de drive om er dag na dag opnieuw voor te blijven gaan!
Veel leesplezier,
Danny Vanderhoven
Sterren chef-kok en bezieler van DNY